Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zagreb domaćin finala između Hrvatske i Argentine – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Davis Cup

Zagreb domaćin finala između Hrvatske i Argentine

Soundset | Ponedjeljak, 26. rujna 2016.

Finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine odigrat će se u Areni Zagreb.

Nakon što su razmotrene sve opcije, Zagreb je jedini ispunio sve uvjete koje nalaže ITF (International Tennis Federation). Predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Franjo Luković rekao je:

"Mi ćemo imati priliku od 25. do 27. studenog pomoći našoj reprezentaciji da ponovno osvoji Davis Cup i to je prilika da se zagrebačka publika i publika iz cijele Hrvatske koju očekujemo pokaže jednako dobra ili bolja od one zadarske."

Najveće iznenađenje nadolazećeg teniskog susreta otkrio nam je izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan.

"Mogu najaviti da se Ivo Karlović vraća u reprezentaciju. To je najveća vijest koju smo mogli dobiti, s njim smo sigurno 20 do 30% jači i mislim da za Bornu nismo znali u kojem će biti stanju, mislim da Ivo Karlović tu pokriva sve rupe i da smo i dalje favoriti."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset