Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kreće gradnja Američke međunarodne škole – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Novi Zagreb

Kreće gradnja Američke međunarodne škole

Petak, 09. lipnja 2017.

U Novom Zagrebu uskoro kreće gradnja Američke međunarodne škola, kojoj će zemljište ustupiti grad Zagreb, najavio je gradonačelnik Bandić.

"Građanska dozvola će biti izdana sutra ili u ponedjeljak, nakon toga slijede pripremni radovi, sve zavisi od tempa i dinamike, iseljenja baseball igrališta na Bundek. Početak radova ovisi i o tempu i dinamici novca koji će Američko veleposlanstvo osigurati da je taj projekt realizira", rekao je Milan Bandić. 

Riječ je o zemljištu veličine 20-ak tisuća kvadrata, u Središću nasuprot Bundeka, koje je Grad Zagreb prenio na državu, a država onda pravo građenja ustupila Američkoj međunarodnoj školi. Projekt poput ovoga važan je na više razina, istaknuo je ministar državne imovine Goran Marić.

"Kreću radovi, projekti, zapošljavanje i nakon završetka odmah kreće s radom. Veseli me da će tu mladi ljudi stjecati bogata iskustva iz demokratskog svijeta i prenositi znanja koja su potrebna suvremenim okolnostima, novim izazovima za mlade ljude", rekao je ministar Goran Marić. 

Planirani kompleks škole u Središću sastojat će se od tri dijela - Američke međunarodne škole, dječjeg vrtića i osnovne škole, uz pripadajuće sportske objekte.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset