Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 U Dugom Selu predstavljen HDZ-ov tim za Zagrebačku županiju – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Lokalni izbori

U Dugom Selu predstavljen HDZ-ov tim za Zagrebačku županiju

Petak, 12. svibnja 2017.

U prepunoj dvorani Preporod u Dugom Selu, u nazočnosti predsjednika Vlade RH i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, predstavljeni su kandidati za župana Vladimir Bregović, zamjenike, gradonačelnike i načelnike gradova i općina Zagrebačke županije.

Kao glavne okosnice programa za novu i bolju Zagrebačku županiju, Vladimir Bregović je istaknuo jedinstvenu prometnu kartu za cijelu Županiju, besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce te besplatan prijevoz za više od 12.000 srednjoškolaca. Županija će osigurati i dvostruka izdvajanja za sport i mlade te inicirati uvođenje jedinstvene prometne karte za vlak, autobus i tramvaj za cijelu županiju.

"Osigurat ćemo besplatan prijevoz za svih 12.000 srednjoškolaca i besplatne udžbenike za osnovnoškolce", istaknuo je Vladimir Bregović.

Podršku svom programu i razvojnim idejama Bregoviću i njegom timu iskazao je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković istaknuvši kako će Vlada podržati sve razvojne projekte Zagrebačke županije. Nadalje, naglasio je kako s pravim timom na čelnom mjestu Županija može biti jedna od najrazvijenijih regija u Hrvatskoj.

"Ostvarit ćemo punu sinergiju na svim razinama: od države, preko županije do gradova i općina, kako bismo razvili potencijale koje ova županija zaslužuje. HDZ je spreman preuzeti odgovornost za boljitak Zagrebačke županije", zaključio je Andrej Plenković.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset