Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Tikkurila poslovna prezentacija – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Prezentacija i druženje

Tikkurila poslovna prezentacija

Soundset | Srijeda, 11. listopada 2017.

Tikkurila organizira poslovnu prezentaciju u Hotelu Westin (ulica Izidora Kršnjavog 1) ovoga četvrtka. Početak okupljanja je u 11:30, a nakon prezentacije biti će prilike za razmjenu kontakata i gosti će moći uživati u domjenku od 12:45 do 14:00. Svoj dolazak možete putem maila info@promorespekt.hr.

Tikkurila je vodeći europski proizvođač dekorativnih zaštitnih premaza koji donosi proizvode vrhunske kvalitete, uz ispunjavanje najstrožih europskih standarda i europskih standarda i certifikata te uz korištenje najsuvremenijih tehnologija.

S poviješću koja traje od 1862. godine, Tikkuričla potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rješenja za zaštitu i dekoraciju zidnih i drugih površina. 

Veliku pažnju poklanja ekološkom aspektu proizvoda, što potvrđuje činjenica da više od 300 proizvoda nosi oznaku EU Ecolabel. Više od 70% proizvoda je na vodenoj (akrilnoj) osnovi.

Tikkurila je poznata po svojoj društvenoj odgovornosti, stoga želi i na tržištu Hrvatske do kraja 2017. godine donirati svoje proizvode, kako bi pomogla najugroženijim kategorijama stanovništva, odnosno onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

Više o kompaniji doznajte na linku

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset