Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Švaljek: Klijentelizam i nepotizam problem broj jedan u Zagrebu – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Bitka za Zagreb

Švaljek: Klijentelizam i nepotizam problem broj jedan u Zagrebu

Petak, 19. svibnja 2017.

Klijentelizam i nepotizam problemi su broj jedan grada Zagreba istaknula je Sandra Švaljek, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu. 

"Zagrepčani, moramo glasati za promjenu ako želimo imati grad u kojem ne caruje klijentelizam i podjela plijena! Ako želim spriječiti da iz Zagreb odu mladi, sposobni, pošteni i kvalitetni, oni koji, nažalost, ne vide šansu za svoj uspjeh u ovom gradu i ako ne želimo grad u kojem će sutra Zagrebački holding postati novi Agrokor", rekla je Sandra Švaljek. 

Švaljek je nabrajala propuste aktualne administracije, kao što je neizgrađenost vodovoda u nekim dijelovima grada, nedovoljan broj vrtića i škola, pa i mobbing u tim ustanovama na koji se žmiri te netransparentno trošenje javnog novca.

"Moramo glasati za promjenu ako želimo imati grad u kojem nećemo biti žrtve pogrešnog način trošenja gradskog novca, dijeljenja tek sitne milostinje našim umirovljenicima i drugim vrstama prevara i manipulacijama, i ako ne želimo grad u kojem će sutra Zagrebački holding postati novi Agrokor", rekla je Sandra Švaljek. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset