Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Švaljek: Izvanredni studenti trebaju imati pravo rada preko student servisa – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Prava studenata

Švaljek: Izvanredni studenti trebaju imati pravo rada preko student servisa

Utorak, 16. svibnja 2017.

Izvanredni studenti bi trebali imati pravo rada preko student servisa kao i redovni studenti, rekla nam je nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek.  

Švaljek je pojasnila kako se zalaže za lakše zapošljavanje svih populacijskih skupina pa tako i onih koji se tek pripremaju za tržište rada.

"Izvanredni studenti, po samoj prirodi stvari, su oni koji bi željeli raditi, prema tome treba im omogućiti da rade, i to da rade po istim uvjetima kao i drugi mladi, kao i drugi studenti. Znam da Grad Zagreb nema mogućnost izravnog utjecati na davanje prava izvanrednim studentima, međutim ima se pravo zalagati", rekla je Sandra Švaljek. 

S obzirom na to da su izmjene zakona u tom dijelu u nadležnosti Ministarstva obrazovanja, Švaljek je poručila kako će kao buduća čelnica grada s najvećim brojem studenata inicirati i pozivati na promjene.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset