Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Studenti iz cijele Europe u projektu “Kapital” – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

akademijska scena

Studenti iz cijele Europe u projektu “Kapital”

Soundset | Srijeda, 09. rujna 2015.

Akademija dramske umjetnosti u ožujku je otvorila F22 - Novu akademijsku scenu u dvorištu Frankopanske 22 u Zagrebu, koja večeras u 20 sati kreće s novom sezonom javnih izvedbi studentskih projekata, ovoga puta izvedbom međunarodnog studentskog projekta Kapital.

U okviru projekta l’Ecole des Maîtres, kazališni redatelj Ivica Buljan s mladim glumcima iz Francuske, Italije, Portugala, Belgije, Hrvatske i Slovenije radio je na projektu Kapital, koji se razvio iz čitanja temeljnog djela francuskoga ekonomista Thomasa Pikettya posvećenoga mehanizmima suvremenoga kapitalizma.

U projektu, uz međunarodne kolege, sudjeluju studenti glume Akademije dramske umjetnosti Luca Anić, Ivan Colarić, Silvio Mumelaš i Petra Svrtan.

Predstavljanje projekata međunarodne suradnje na Sceni F22 nastavit će se gostovanjem predstave Manipulacije u režiji Bojana Jablanovca, 24. rujna u 20 sati. 

Ulaz na sva događanja je slobodanPored navedenih projekata, u pripremi su i studentske ispitne predstave u režiji studentica kazališne režije – Lee Anastazije Fleger i Morane Novosel, koje će svoje premijerne izvedbe imati početkom nove akademske godine.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset