Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Spar donirao šest tisuća kuna socijalnom dućanu – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

kvartoteka 2016.

Spar donirao šest tisuća kuna socijalnom dućanu

Soundset | Ponedjeljak, 04. srpnja 2016.

Kvartoteka 2016. privedena je svome kraju, a kroz tradicionalne karaoke, trgovina Spar se uključila u novčano pomaganje socijalnog dućana. Donacija u vrijednosti šest tisuća kuna predana je u ponedjeljak, 4. srpnja 2016. u City Centru one West, a na primopredaji je bila i Soundetova novinarska ekipa.

''Drago nam je što je to bila jedna kombinacija zabave i dobrotvorne akcije. Mislim da su se ljudi na Kvartoteci dobro zabavili, pokazali smo odgovornost prema potrebitima, ali i našu ljubav prema kvartovima u kojima imamo puno važnih trgovina'', istaknula je Nives Fett iz odnosa s javnošću trgovine Spar. 

Podsjetimo, Zagreb je još prošle godine u Sigetu dobio socijalni dućan namijenjen socijalno najugroženijim građanima.

''Nadamo se da ćemo za dva tjedna imati dovoljno količina hrane za naše korisnike. Najviše ćemo potrošiti na trajne životne namirnice poput tjestenine, riže i brašna. To nam korisnici najviše traže'', pojasnila je voditeljica socijalnog dućana u Sigetu Tina Debeljak.

Socijalni dućan u Sigetu pokrenut je na inicijativu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Crvenog križa grada Zagreba i Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, a uz podršku Caritasa Župe sv. Antuna Padovanskog.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset