Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SDP se još nije izjasnio hoće li podržati Mrak Taritaš – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

26.04.2018.

Lokalni izbori

SDP se još nije izjasnio hoće li podržati Mrak Taritaš

Srijeda, 15. ožujka 2017.

I dok ćemo kandidata HDZ-a saznati večeras nakon predsjedništva te stranke, SDP se još uvijek nije konkretno iznosio - izlaze li na izbore samostalno sa svojim kandidatom ili će pak podržati HNS-ovu Anka Mrak Taritaš.

Predsjednik Davor Bernardić kaže da pomak u suradnji HNS-om u Zagrebu zasad nema, ali dodaje:

"Mi smo razumni ljudi, nama je interes građana grada Zagreba na prvom mjestu, prema toma ako smo mi spremni napraviti korak unatrag i stati na stranu ujedinjenje opozicije koja može gradu ponuditi nužne promjene onda to očekujemo od svih", rekao je Davor Bernardić.

I šef HNS-a Ivan Vrdoljak apelira na razum. 

"Temelj je na tome što je Anka Mrak Taritaš prva osoba nakon 16 godina koja pokazuje ozbiljnost u pristupu upravljanja gradom Zagrebom i da onda glas razuma i glas rezultata će prevladavati u ovom nastupu na ovim izborima, a onda posebno i nakon pobjede na izborima u odgovornosti upravljanja gradom. Na temelju toga da se glas razuma treba jednom biti na prvom mjestu, da je trenutak za to došao u gradu Zagrebu", rekao je Ivan Vrdoljak. 

Vrdoljak dodaje da se trebaju usuglasiti u programima te da pregovaraju o tome što će biti prioriteti rada nakon izbora. Kaže lako je kandidirati autsajdera, ali da se teško dogovoriti o tome što će se u Zagrebu raditi u cijelom mandatu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset