Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Sajam Pravo doba – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Zagrebački velesajam

Sajam Pravo doba

Četvrtak, 18. svibnja 2017.

Sajam Pravo doba sutra se otvara u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. 

Sajam je namijenjen za osobe starije od 50 godina. 65 izlagača će predstaviti načine kreativnog korištenja slobodno vremena i metode očuvanja zdravlja u starijoj dobi. Predstavit će zdravstvene usluge, no bit će tu i drugačijih ponuda, istaknula je voditeljica projekta Suzana Ledenko. 

"Osim zdravstvenih ustanova, tvrtki s proizvodima za poboljšanje zdravlja, imat ćemo i ponudu učilišta, znači za one koji su zainteresirani za daljnje obrazovanje, za to cjeloživotno učenje kao i turističkih aranžmana za one koji vole putovanja", rekla je Suzana Ledenko. 

A neki od izlagača posjetitelje će mamiti i raznim nagradnim igrama...

"Evo mogla bih izvoditi i možda jednu nagradu koja je dosta vrijedna, to je bon od 3000 kuna za protetske radove u jednoj našoj poliklinici. Osim toga imamo i večeru za dvoje, imamo jedno putovanje, ja mislim da se na sajam svakako isplati doći vidjeti što sve nudimo", rekla je Suzana Ledenko. 

Ulaz na sajam je besplatan, a traje do subote u radnom vremenu od 10 do 18 sati.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset