Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Polusatna ZET-ova karta za Veliku Goricu i Zaprešić – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

Nove karte

Polusatna ZET-ova karta za Veliku Goricu i Zaprešić

Ponedjeljak, 13. veljače 2017.

Polusatna ZET-ova karta koja je uvedena ovog mjeseca u Zagrebu, uskoro bi se mogla razveseliti i građane Velike Gorice i Zaprešića. 

Od 1. ožujka cijelo velikogoričko područje postat će jedinstvena zona te će se moći voziti za 4 kune prilikom kupnje pojedinačne karte, potvrdio je gradonačelnik Bandić. 

"To će biti poklon grada Zagreba onima koji putuju između Gorice i Zagreba jer dvije trećine ljudi u Gorici radi u Zagrebu i mi ćemo tu izaći u susret i subvencionirati od Gorice do Zagreba i onda će biti isto četiri kune", rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Uz Velikogoričane, uskoro bi ovakva pogodnost mogla biti realizirana i za građane Zaprešića, o čemu će Bandić krajem tjedna razgovarati s gradonačelnikom Zaprešića Željkom Turkom. Grad Zagreb subvencionirat će ZET-ovu kartu od četiri kune i relaciji Velika Gorica-Zagreb, potvrdio je gradonačelnik Bandić. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset