19.01.2017.

Zagreb i okolica

20. do 24. srpnja

Počinje 50. Međunarodna smotra folklora

Počinje 50. Međunarodna smotra folklora

Od srijede, 20. srpnja do nedjelje, 24. srpnja 2016. u prigodi visokog jubileja, ovogodišnja Smotra po dsjetit će na povijest i ulogu smotri folklora u Hrvatskoj te na promjene koje je doživjela tijekom vremena. Predstavit će folklorna društva i pojedince koji reprezentiraju različitosti hrvatske etnografske baštine, predstavnike nacionalnih manjina, Hrvata iz susjednih zemalja, iz iseljeništva i stare hrvatske dijaspore te preko 10 ansambala drugih naroda i kultura.

grad pomaže

Promovirana vozila za osposobljavanje osoba s invaliditetom

Promovirana vozila za osposobljavanje osoba s invaliditetom

Ususret početku provođenja redovne obuke, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovao je promociji vozila za osposobljavanje osoba s invaliditetom za upravljanje osobnim vozilima, za kojeg je Grad Zagreb financirao troškove nabavke i ugradnje dodatnih komandi. Gradonačelniku je na toj konkretnoj potpori zahvalio predsjednik Autokluba  Miramare  Nafis Defterdarović,u čijoj se floti nalazi ovo vozilo – jedino takve vrste u Zagrebu.

EEPA

Zagreb poduzetan i odgovoran grad

Zagreb poduzetan i odgovoran grad

Nakon što se na natjecanju koje je organizirao magazin Financial times ove godine Zagreb  plasirao među top 10 europskih gradova budućnosti 2016/2017,  Zagreb se ispred Hrvatske plasirao za nagradu EEPA (Europian Enterprise Promotion Awards) 2016. S motom- Grad Zagreb poduzetan i odgovoran grad, nizom mjera i aktivnosti za poticanje razvoja poduzetništva koje provodi Gradska uprava, a kojima se svakodnevno svjedoči, postižu se i rezultati.

Članci 6172 od 5665

Prethodna
1
2
...
5
6
7
...
472
473
Sljedeća
Soundset