Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Labud donirao robu socijalnom dućanu u Sigetu – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

plemenita inicijativa

Labud donirao robu socijalnom dućanu u Sigetu

Soundset | Ponedjeljak, 20. lipnja 2016.

Kvartoteka 2016. privedena je svome kraju, a kroz tradicionalne Labudove karaoke, tvrtka Labud je za svaku pjesmu donirala 50 kuna u socijalnu samoposlugu. Donacije u vrijednosti sedam i pol tisuća kuna su u petak, 17. lipnja 2016. dopremeljene u socijalni dućan u Sigetu. Na primopredaji proizvoda bila je i Soundetova novinarska ekipa.

''Nakon suradnje Labuda i Soundseta kroz karaoke tijekom trajanja Kvartoteke, evo nas danas ovdje na predaji donacija. Paketi koje smo donijeli uključuju proizvode za čišćenje kućanstva i pranje suđa, te sredstva za kupaonu i kuhinju'', istaknuo je u razgovoru Krešo Špoljar iz tvrtke Labud. 

Podsjetimo, Zagreb je još prošle godine u Sigetu dobio socijalni dućan namijenjen socijalno najugroženijim građanima.

''Cilj dućana je pružanje pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama potrebitima. Otvoren je svakim radnom danom, a ovisimo o isključivo o donacijama. Svi koji žele pomoći, dobrodošli su na adresu Siget 18 a'', pojašnjava voditeljica dućana Tina Debeljak.

Socijalni dućan u Sigetu pokrenut je na inicijativu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Crvenog križa grada Zagreba i Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, a uz podršku Caritasa Župe sv. Antuna Padovanskog.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset