Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kvartoteka u Gajnicama: Ugrabi zadnji tjedan zabave – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

zabava još samo nekoliko dana

Kvartoteka u Gajnicama: Ugrabi zadnji tjedan zabave

Soundset | Utorak, 31. svibnja 2016.

Kvartoteka 2016. polako se primiče svome kraju. Od 30. svibnja do 2. lipnja družimo se u Gajnicama, gdje se i opraštamo od kvartovskog druženja. U utorak, 31. svibnja, zabavljat će nas popularna Adastra, stoga nikako ne propustite ovu glazbenu atrakciju i iskoristite zadnje minute druženja.

Srijedu, 1. lipnja, obilježit će Dani uštede poweredy by RWE. Možete dobiti vaučer od dodatnih 200 kuna uštede na obračunu za struju (uz redovni popust na opskrbu do 12%), ako potpišete ugovor na štandu tijekom trajanja Kvartoteke. Tu su i neizostavne karaoke, ovoga puta pod sponzorstvom INTERSPAR-a. Od 20 sati svojim izvrsnim obradama svjetskih megahitova zabavljat će nas White Box.

Dani uštede nastavljaju se i u četvrtak, 2. lipnja, kad će se odvijati i sada već tradicionalna tribina Večernjeg lista i Soundset Plavog. Sboj obol dat će i Nastavni zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar. Zabavljat ćemo se uz tradicionalne Labudove karaoke, a za svaku otpjevanu pjesmu, Labud će donirati 50 kuna u socijalnu samoposlugu. Glazbene minute ukrast će Vindon Havin, Izlet i mladi Filip Dizdar.

Generalni pokrovitelj Kvartoteke 2016. je Ožujsko pivo kojim se možeš okrijepiti na našim kućicama u okviru eventa. Kućice nude i delicije s roštilja, palačinke i slasne fritule.

Tu je i Barcaffe kavica koju možeš popiti svakog poslijepodneva.

Naravno, možeš sudjelovati i na sada već tradicionalnom košarkaškom turniru koji organizira Žuja.

I naravno, podsjećamo na naš završni finalni event u subotu, 4. lipnja na Bundeku.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset