Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Josip Klemm dobio godinu dana zatvora – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Nepravomoćna presuda

Josip Klemm dobio godinu dana zatvora

Ana Dukić | Četvrtak, 06. srpnja 2017.

Na Županijskom sudu u Zagrebu Josip Klemm je izrečena nepravomoćna presuda od godinu dana bezuvjetnog zatvora, prenosi N1.  

Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm security i čelnik braniteljske Udruge specijalne policije, proglašen je krivim za izvlačenje novca i utaju poreza. Presuda nije veća od pet godina pa neće morati ići u zatvor nego će pravomoćnu presudu čekati na slobodi. 

"Nisam si pribavio korist i nisam oštetio svoju firmu. Sve ove godine, sve što sam radio, radio sam u dobroj vjeri za dobrobit društva, zaposlenika, firme i države", rekao je Josip Klemm iznoseći obranu.

Tužiteljstvo je Klemma teretilo za izvlačenje novca iz njegove tvrtke Klemm Security te za utaju oko pola milijuna kuna poreza. Klemm je u obrani tada porekao izvlačenje novca iz svoje tvrtke te je rekao da je tim novcem plaćao lobiranje Hrvoju Zoroviću.

"To se tvrtki višestruko isplatilo jer je Zorović tada, a i sada bio uspješan čovjek koji je imao velike ideje i projekte, a i danas radi na značajnim projektima", rekao je Klemm, prenosi Večernji list.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset