Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Job Fair - sajam studentskih poslova – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

FER

Job Fair - sajam studentskih poslova

Srijeda, 17. svibnja 2017.

Počinje najveći sajam studentskih poslova u Hrvatskoj - Job Fair.

Sajam će se održavati u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a ove godine okupilo se 93 poduzeća iz 14 različitih područja što je dvostruko više u odnosu na prošlu godinu. 

"Imamo prezentacije koje kreću u 8 i 30 oba dana, a završavaju oko 18 sati, ima 36 termina i firme će u pola sata predstaviti neku svoju temu kojom će zapravo predstaviti čime se bave i što je zapravo sama tvrtka studentima koji će ih posjetiti. Štandovi se otvaraju u 9 sati, a završavaju oko 16 sati tamo će tvrtke imati priliku razgovarati sa studentima i ostalim prolaznicima u opuštenijoj atmosferi", rekao je glavni organizator KSET-a Filip Hormot. 

Na sajam su se prijavile i velike međunarodne tvrtke poput Amazona, Googlea i Microsofta, kao i najveće hrvatske IT tvrtke te startupovi.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset