Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Gradska skupština: Rasprava o kinu Tuškanac – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Sjednica

Gradska skupština: Rasprava o kinu Tuškanac

Srijeda, 19. travnja 2017.

U tijeku je sjednica Gradske skupštine i to zadnje koja će se održati u ovom sazivu. 

Početak sjednice je obilježila prepirka SDP-ovog Dominika Etlingera koji je ponovno je aktivirao pitanje kampa na Sveticama i gradonačelnika Bandića. Podsjetio je gradonačelnika da dok je on kašnjenje s realizacijom projekta nogometnog kampa pravdao time da HNS trenutno nema novaca, dok su iz HNS-a poručili da rade na redizajnu cijelog projekta.

"S obzirom na to da Gradska skupština tu usvajala jedan ugovor, a da je tamo definirano koliko treba pripasti atletičarima, koliko treba pripasti nogometnom savezu i koliko treba pripasti građanima", rekao je Dominik Etlinger. 

"Radi se o redizajnu, a ne o korigiranju ugovora koji je Skupština usvojila, o smanjenju troškovnika kojeg treba investirati, ali ne na uštrub atletike, ne na uštrb nogometnog kampa i sada još nam preostaje to da dečki počnu kopati. Ja se nadam u roku 10-ak dana da ćemo otići tamo na lice mjesta", rekao je Milan Bandić.

Potegnulo se i pitanje kina Tuškanac Bandić je poručio da je licemjerno da se akcija DAJ MI KINO 2, pokreće baš prije izbora.

"Od koga čuvaju oni kino Tuškanac? Grada? Koji je dalo maltene džabe da upravljaju s njim i sada za jedno deset godina kad su to dobili, tamo nešto potrgali i sad fali para. Ma dat ćemo i te pare, samo tražimo čiste račune i tamo će ostati kino, a poruka onima koji to vode da vode manirom dobrog gospodara jer grad nema para za bacanje i drugo ako to ne budu vodili onda oni neće više voditi nego će voditi netko drugi, ali tamo će biti kino. Oke?" rekao je Milan Bandić. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset