Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO Zagreb u izboru za najbolje božićne destinacije u Europi – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

čarolija adventa

FOTO Zagreb u izboru za najbolje božićne destinacije u Europi

E.G./Soundset | Četvrtak, 19. studenog 2015.

Portal ''European Best Destinations''   uvrstio je Zagreb u izbor najboljih odredišta za božićne blagdane u Europi za 2015. godinu, s pozivnicom turistima da dođu i uvjere se zašto je u glavnom gradu Hrvatske u vrijeme adventa sve više turista. 

U izboru je pedesetak destinacija, a najbolje među njima glasovanjem putem društvenih mreža biraju putnici.

Da se Zagreb na tom popisu nalazi s razlogom na tom se portalu na stranici europeanbestdestinations navodi kako u vrijeme došašća glavni grad Hrvatske živi u posebnom ozračju i jednostavno ga morate doživjeti. Tih dana na mnogim se trgovima i ulicama pjeva, pleše, zabavlja s obitelji ili prijateljima, uživa u tradicionalnim delicijama na otvorenome ili tematski osmišljenim programima vraća u prošlost.

Uz pozivnicu da dođete i upoznate idiličnu stranu grada na toj stranici se također navodi što biste svakako trebali vidjeti na Adventu u Zagrebu. Zato dođite i sami otkrijete zašto je Zagreb u predbožićno vrijeme doista poseban.

Inače, fotografija s prošlogodišnjeg događanja Kapulica & Lampioni kad se u zrak s tisućama najljepših želja puštaju lampioni s čuvene tržnice Dolac krasi naslovnicu portala European Best Destinations.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset