Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO Snježna idila: Sljeme pod snijegom – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

zimska čarolija

FOTO Snježna idila: Sljeme pod snijegom

E.G./Soundset | Ponedjeljak, 23. studenog 2015.

Kao što je i najavljeno, nakon sunčanog i toplog perioda, temperature su s visokih 20 °C skliznule gotovo na ništicu. Pale su i prve snježne pahulje, osobito na Sljemenu gdje se već stvorio snježni pokrivač koji priziva ljubitelje zimskih radosti.

''Naše skijalište je spremno. Topovi su kompletno razmješteni. Svih 30 topova je na skijaškoj stazi na pozicijama koje su uobičajene za početak skijaške sezone'', istaknuo je za Soundset rukovoditelj skijališta Dragutin Žiljak.

Neće nedostajati ni radne snage, otkriva Žiljak i dodaje da su imali natječaj za osam novih djelatnika koji će trebati u sustavu izrade skijaške sezone.

Vrijeme u ponedjeljak, 23. studenoga bit će promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Navečer će biti oblačnije. Tijekom noći na utorak moguća je kiša, a u gorju malo snijega. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 4 do 6 °C.

Nema sumnje da u ulice metropole, ali i ostatak Hrvatske, stiže prava zima.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset