Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Drive in ljekarna u Zagrebu – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

Za slabije pokretljive

Drive in ljekarna u Zagrebu

Petak, 17. veljače 2017.

U Zagrebu je otvorena prva Drive in ljekarna koja se nalazi u Retkovcu - Dubravi, na adresi Aleja Lipa 5. 

Drive in ljekarna radit će od 7 do 20 sati, a cilj joj je povećati dostupnost ljekarničke skrbi osobama slabije pokretljivosti, istaknula je ravnateljica Gradske ljekarne Zagreb Nada Jambrek. 

"U suradnji s gradskim uredom za prostorno uređenje, odabrali smo našu ljekarnu u Retkovcu jer je to bio najlakši pristup odnosno najlakše izvediv. To je naročito pogodno za osobe s invaliditetom, odnosno za majke koje imaju djecu u automobilima", rekla je Nada Jambrek. 

S projektom Drive in ljekarni će se nastaviti u svim dijelovima grada gdje je to moguće, a među prvima na zapadnom dijelu grada, u Kustošiji, gdje bi se našla nova lokacija za sada staru ljekarnu, objašnjava Jambrek. 

"Tamo je ljekarna, znači, od 0 do 24 sata, ona je stara, oronula i bilo bi potrebno da se ona izmjesti na neko drugo mjesto. Tražit ćemo neki drugi prostor gdje bi mogli staviti i Drive in", objasnila je Jambrek. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset