Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Bandić: Švaljek je isto napravila za udrugu Vide Demarin – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Afera Štandovi

Bandić: Švaljek je isto napravila za udrugu Vide Demarin

Srijeda, 15. veljače 2017.

Nakon što su Milanu Bandiću odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković otkazali punomoć, komentirajući otkazivanje rekao je i da je njegova bivša zamjenica Sandra Švaljek istu stvar kao i on u slučaju Štandovi napravila za udrugu Vide Demarin, ali nije podnesena prijava. 

"Sve što sam radio glede štandova i udruge U ime obitelji sam radio sukladno ovlastima gradonačelnika, poštujući u potpunosti Statut i statutarne odredbe grada Zagreba. Sukladno svojim ovlastima i sukladno Statutu. Svoju nevinost ću dokazati na sudu, to je ono što ja vama mogu reći, ništa više", rekao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik se osvrnuo na "dvostruka" mjerila, jedno za Milana Bandića, a drugo za sve ostale.

"Ne komentiraju se postupci u tijeku, ali sam rekao da sam sve napravio sukladno ovlastima gradonačelnika poštujući Statut i proceduru. Inače, Vama za informaciju gospođa Švaljek, dok su mene 'zaprli' je isto to napravila, nikakve kaznene prijave nema, za udrugu Vide Demarin. Ista meta, isto odstojanje. To trebate znati. Sad ste me povukli za rep, makar odgovarao. Pitajte zašto nije kaznena prijava podnesena protiv gospođe Švaljek. Svjedoci ste mi toga, postoje papiri za to. Znači, postoje dva mjerila, jedno za gradonačelnika Bandića, a drugo za ostale. Svoju nevinost ću dokazati na sudu", istaknuo je Bandić.

Bandić je uputio novinare da podnesu pisani podnesak i da će dobiti odgovor.

"Imaju papiri ovdje (u Gradskoj upravi), zna se sve što je rađeno. Stojim kod onoga što sam rekao, provjerite. Znam da vam to sad zvuči malo bombastično, ali je istina. Ja govorim istinu, samo istinu. Sud će utvrditi što ja govorim. I svoju nevinost ću dokazati tamo gdje treba, a ne ovdje pred vama", rekao je Bandić.

Sjednica Optužnog vijeća u aferi Štandovi odgođena je za 23. veljače. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset