Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Bandić protiv Bandića: Jučer branio terasu, danas je miče – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Što se dogodilo preko noći?

Bandić protiv Bandića: Jučer branio terasu, danas je miče

M.Š. / Soundset | Četvrtak, 06. listopada 2016.

"Cvjetni trg je cijeli javni prostor kojega uljepšavaju terase, pa i ta koja će se napraviti. Ništa drugo. Javni prostor tome i služi, za okupljanje građana. A čemu bi javni prostor služio? Komarcima? Muhama? Ne razumijem" - tako je komentirao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić Horvatinčićevu terasu na Cvjetnom trgu u srijedu poslijepodne.

A onda u četvrtak ujutro na "mjestu zločina" na Cvjetrnom trgu, Bandić priča sasvim drugačiju priču.

"Hvala građanima i novinarima koji su ukazali na ovaj problem, ovo će biti uklonjeno do sutra navečer, a sankcije za one koji su to dozvolili, koji su izdali rješenje za to, to ćemo riješiti idući tjedan. Odgovorni će biti suspendirani, i ja sam suodgovoran. Ovo je kuća, ne terasa, to ne bih ni vlastitoj majci, koju volim najviše na svijetu, dopustio. Nadam se da će oni koji će biti suspendirani shvatiti gdje su pogriješili", kaže Bandić. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset