Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ante Ramljak s predstavnicima srpskih tvrtki iz koncerna Agrokor – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Sastanak u Beogradu

Sajam Pravo doba

Zagreb i okolica Četvrtak, 18. svibnja 2017.

Ante Ramljak s predstavnicima srpskih tvrtki iz koncerna Agrokor

Srijeda, 17. svibnja 2017.

Nakon što je obišao tvrtke u Sloveniji i BIH, izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak danas će se u Beogradu sastati s predstavnicima tamošnjih tvrtki u sastavu koncerna, a mogući su i razgovori s predstavnicima vlade u Srbiji.

Agrokor je treći najveći poslodavac u Srbiji, te zapošljava oko 11.000 ljudi. Jučer se prvi put sastalo Savjetodavno tijelo kojem povjerenik Ramljak podnosi mjesečne izvještaje. Potpredsjednica Vlade Martina Dalić potvrdila je da je od Ramljaka zatražila nadopunu - prvog mjesečnog izvještaja.

"U fokusu izvanredne uprave je upravljanje likvidnošću i podizanje poslovanja cjelokupnog sustava kako bi ono na što je moguće većoj, a ja bih rekla, i normalnoj razini dočekao turističku sezonu koja je razdoblje najvećeg generiranja prihoda. Užurbano se radi na nastavku prethodne injekcije likvidnosti i razgovara se s različitim potencijalnim kreditorima, ja očekujem da će taj posao biti gotov u sljedećih dva, tri tjedna", rekla je ministrica Martina Dalić. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset