Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Alen Ostojić: "nećemo prihvatiti prijedlog za obnovu pročelja" – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

HSLS Zagreb

Alen Ostojić: "nećemo prihvatiti prijedlog za obnovu pročelja"

Srijeda, 15. veljače 2017.

Zagrebački HSLS očitovao se o točkama dnevnog reda koje će se naći na sutrašnjoj sjednici gradske skupštine. Najavili su da neće podržati gradonačelnikov prijedlog za obnovu pročelja jer smatraju da je loše pripremljen. 

Predsjednik Alen Ostojić dodaje da bi projekt imao smisla ako bi se vodilo računa o energetskoj učinkovitosti zgrada. Također, ističe da je najam dodatne zgrade za Osnovnu školu Alojzija Stepinca apsurna ideja. HSLS će pak podržati odluku da grad preuzme memorijalni centar Dražen Petrović.

"O tome je HSLS prije dvije godine govorio kad smo pokušali obilježiti na jedan primjeren način 50 godina od rođenja Dražena Petrovića i tada smo jasno za skupštinskom govornicom rekli da tu treba biti kud i kamo jači ulazak i briga grada Zagreba", objasnio je Alen Ostojić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset