Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Teroristički napad u Turskoj – Svijet i EU – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Najmanje 39 poginulih

Teroristički napad u Turskoj

D.K./Soundset | Nedjelja, 01. siječnja 2017.

Teroristički napad u Turskoj.  Obučen u Djeda mraza nepoznati napadač, za kojim se još uvijek traga, upao je u poznati istanbuslki noćni klub Reina i ubio najmanje 39 osoba, ranio njih 69. 

Broj preminulih, strahuje se, mogao bi rasti jer od 69 ozlijeđenih mnogi su u kritičnom stanju. Policija traga za napadačem, iako svjedoci govore da nije riječ samo o jedno, već više njih. Odgovornost za napada još nitko nije preuzeo.

Napad se dogodio nešto poslije jedan sat ujutro kada je nepoznati napadač rafalnom paljbom iz automatskog oružja prvo zasuo okupljene pred ulazom u klub i automobile koji su prolazili ulicom, a potom ušao u klub i nastavio pucati na ljude koji su došli proslaviti dolazak Nove godine. U trenutku napada u klubu je bilo između 500 i 600 ljudi.

Napad se dogodio unatoč pojačanim mjerama osiguranja, za novogodišnju noć na dužnosti je bilo oko 20 tisuća policajaca, prenose mediji. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset