Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Terorist iz Berlina Anis Amri ubijen u pucnjavi – Svijet i EU – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

u Milanu

Terorist iz Berlina Anis Amri ubijen u pucnjavi

Davor Rendulić | Petak, 23. prosinca 2016.

Terorist iz Berlina Anis Amri navodno je ubijen u pucnjavi u Milanu. Tunižanin je osumnjičen da je izvršio atentat u Berlinu u kojem je poginulo 12 ljudi. 

Talijanski mediji javljaju da je Amri zaustavljen u rutinskoj prometnoj kontroli, te da je tada izvukao pištolj i zapucao na policajca ranivši ga u rame, a policajac ga je potom ubio, prenosi Guardian.

Dvadesetčetverogodišnji osumnjičenik Anis Amri snimljen je u džamiji u četvrti Moabit u utorak, samo nekoliko sati nakon napada. Amri u tom trenutku još nije bio osumnjičen za napad kamionom na božićni sajam, a u četvrtak ujutro, kada je policija pretražila džamiju, nije ga ondje mogla naći.

Imigracijski dokumenti Anisa Amrija pronađeni su u kamionu korištenom u napadu na božićni sajam u Berlinu, gdje je ubijeno 12 ljudi, a ozlijeđeni su deseci.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset