Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Melania Trump neće živjeti u Bijeloj kući – Svijet i EU – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

zbog sina

Melania Trump neće živjeti u Bijeloj kući

Ponedjeljak, 21. studenog 2016.

Buduća prva dama SAD-a Melania Trump neće se preseliti u Bijelu Kuću sa svojim suprugom Donaldom doznaje New York Post. 46-godišnja Melania i njezin 10-godišnji sin Barron ostat će u luksuznom stanu u Trump Toweru kako bi on mogao pohađati nastavu u svojoj privatnoj školi Upper West Side.

'Melania je vrlo bliska s Barronom, a dodatno su se zbližili tijekom kampanje'', kazao je izvor iz Trumpovog tima. Dodao je kako je kampanja bila stresna za Barrona te da ga se sada želi zaštititi što je više moguće.

Ipak, Melania Trump će putovati u Bijelu kuću kad to bude zahtijevala situacija, ali ipak će joj fokus biti na Barronu.

Kako javljaju izvori New York Posta, Melania bi se u Bijelu kuću mogla doseliti tek krajem školske godine, ali to još nije potvrđeno.

Zbog ostanka prve dame i njezinog sina u Trump Toweru tajna služba će morati pojačati svoju pristunost na toj lokaciji pa će porasti i troškovi osiguranja.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset