Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Soundset danas 16.09.2016. – Soundset Danas – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

Vijesti dana

Soundset danas 16.09.2016.

M.Š. / Soundset | Petak, 16. rujna 2016.

Hdz ima načelnu potporu osam zastupnika manjina;  Sudeći po izjavi Pupovca, Plenković će se možda riješiti Hasanbegovića; Francuzi poveli protiv Hrvatske, Gasquet prejak za Ćorića

Danas je održan sastanak šefa HDZ-a s predstavnicima manjina. Novinare je pak najviše zanimalo hoće li u novoj vladi biti Zlatka Hasanbegovića. Podsjetimo, manjinci su poručili da takvu vladu ne bi podržali. 

Zastupnik mađarske nacionalne manjine Robert Jankovics rekao je da su se nacionalne manjine suglasile podržati predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića za budućeg mandatara istaknuvši da manjine trebaju biti element stabilnosti u zemlji.Najviše se koplja lome oko Zlatka Hasanbegovića, a s obzirom da je Milorad Pupovac rekao da neće podržati Vladu u kojoj bi on bio ministar. Plenković kaže da se o tome uopće nije razgovaralo. 

Francuska je povela 1:0 protiv Hrvatske u polufinalu Davis kupa. Borna Ćorić je bio bez izgleda protiv nominalno prvog reketa Francuske Richarda Gasqueta.  Bilo je 6:2, 7:6 i 6:1.

Francuz je odlično odigrao, potpuno suprotno od onoga što je pokazivao na Touru posljednjih mjeseci. Borna Ćorić je imao priliku u drugom setu, no propustio je brojne šanse. Dva breaka je ispustio, ispustio je i vodstvo u tie-breaku i onda se njegova igra raspala. Gasquet je lako dobio treći set sa 6:1.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset