Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Dogovorili se šefovi policija oko prijevoza migranata – Soundset Danas – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

KLJUČNA JE KONTROLA U MAKEDONIJI

Dogovorili se šefovi policija oko prijevoza migranata

Četvrtak, 18. veljače 2016.

Danas se održao sastanak šefova policija Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Makedonije, koji su dogovarali moguća rješenja za migrantsku krizu. Dogovorili su i potpisali deklaraciju prema kojoj će se profilacija migranata provoditi na grčko-makedonskoj granici i da će se oni organizirano prevoziti od Gevgelije do Šentilja.

Ravnatelj hrvatske policije Vlado Dominić nakon toga je objasnio kako će se vršiti profilacija migranta i izbjeglica."Potpisat ćemo zajedničku izjavu o tome kako ćemo profilirati i prevoziti migrante s grčko-makedonske granice prema Njemačkoj. Zajednička profilacija će biti na grčko-makedonskoj granici kao i registracija.Svaka država će garantirati za migrante koji su registirirani u Gevgeliji i tako će ići do Preševa onda će preuzet policija Srbije do Šida, zatim Hrvatska prevozi do Dobove, a slovenska strana prema Šentilju i onda će oni migranti koji žele ostati u Austriji a ostali idu prema Njemačkoj", rekao je Dominić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset