Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 DIPLOMA: Novi poslijediplomski studij Konferencijskog prevođenja – Soundset Danas – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

AKTIVNOSTI NA SVEUČILIŠTU

DIPLOMA: Novi poslijediplomski studij Konferencijskog prevođenja

Ponedjeljak, 17. travnja 2017.

Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Općom upravom Europske komisije za konferencijsko prevođenje i Upravom za konferencijsko prevođenje Europskoga parlamenta organizira Career Information Day - predstavljanje poslijediplomskog specijalističkog studija Konferencijsko prevođenje. 

U okviru studija ponuđeni su sljedeći jezici: hrvatski, engleski, njemački, francuski, talijanski i španjolski.

Studij novčano podupiru Europska komisija i Europski parlament te sami studenti svojim školarinama. Pored novčane potpore, spomenute europske institucije pružaju studiju i pedagošku pomoć slanjem svojih iskusnih prevoditelja koji dva do tri puta u godini kroz nekoliko dana intenzivno vježbaju sa studentima te sudjeluju u radu ispitnih povjerenstava na razredbenom, semestralnom i završnom ispitu. Predstavljanje Konferencijskog prevođenja održat će se u ponedjeljak 24. travnja u 17 sati u Centru za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu u Ulici kralja Zvonimira, a detalji o studiju su na web stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Marijana Mikulić vas svaki petak izvještava o aktivnostima vezanim uz Sveučilište u Zagrebu te se bavi temama iz akademske zajednice. 

Budite petkom u 13:50 uz Soundset! 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset