Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 AUDIO Anka Mrak Taritaš: Ankete pokazuju da sam ja prvo lice promjene – Soundset Danas – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

Miščafl

AUDIO Anka Mrak Taritaš: Ankete pokazuju da sam ja prvo lice promjene

Ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Poslušaj

00:00min

Gostujući u emisiji Miščafl Soundset plavog, HNS-ova i SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš izdvojila je kapitalne programe koji su i dalje na čekanju. 

"Problem rješavanja otpada, dakle bez obzira na sve, problem rješavanja otpada ne može više biti pod tepihom", rekla je Anka Mrak Taritaš te dodala, "prva i osnovna stvar, složiti sustav rješavanja otpada iz jednostavnog razloga, što će grad Zagreb, već je sad pri samom dnu kad je riječ o ostalim europskim gradovima i mora se suočiti s tim problemom, krenuti ga rješavati."

Mrak Taritaš je naglasila da se odvoz otpada treba naplaćivati prema količini otpada koji građani proizvode, a ne prema kvadraturi stana. 

"Druga stvar koja je izuzetno bitna je problem prometa. Svi stručnjaci koji se bave prometom govore o tome da je sustav prometa u Zagrebu zastario", istaknula je Mrak Taritaš te objasnila da se to može lako riješiti pametnim semaforima. 

Intervju s Ankom Mrak Taritaš možete poslušati u cijelosti te saznati detalje o njezinom programu za Zagreb.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset