Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zimske službe na terenu, već očišćeno 85% cesta u Brodsko-posavskoj županiji – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

SNIJEG ZA SADA NE STVARA PROBLEM

Zimske službe na terenu, već očišćeno 85% cesta u Brodsko-posavskoj županiji

Utorak, 03. siječnja 2017.

Zbog snijega koji je padao tijekom noći i jutra na prometnicama u Slavonskom Brodu i Brodsko-posavskoj županiji je zimska služba Poduzeća za ceste Slavonski Brod. 

Prije snijega padala je i kiša sa susnježicom nakon čega je zimska služba morala intervenirati.

"Naša su vozila upravo zbog jake kiše morala biti na terenu i nakon kiše smo krenuli posipati ceste solju, prije nismo smjeli jer bi  se sol sprala s ceste. Na 1.170 kilometara koje održavamo na području tri županije imamo 20 voznih jedinica koje rade od 22 sata", kaže Ivica Vuletić iz PZC-a Slavonski Brod.

Situacija je poprilično dobra i u Brodsko-posavskoj županiji je pod kontrolom 85% cesta.

"Državne ceste su očišćene do asfalta i te dionice smo prešli 3 puta. Ostale su još lokalne ceste 5. razine prednosti i mislimo da ćemo do 14 sati imati sve očišćeno od snijega i posoljeno. Tijekom čitave noći sve su nam ceste bile prohodne i nije bilo zastoja", rekao je Vuletić. 

Ipak molimo vozače na dodatan oprez, pogotovo na onim dionicama koje su još neočišćene.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset