Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zaplijenjeno 22,6 kg marihuane! Od studenog do danas ukupno zaplijenjeno oko 150 kg – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

NA GP SLAVONSKI BROD

Zaplijenjeno 22,6 kg marihuane! Od studenog do danas ukupno zaplijenjeno oko 150 kg

Petak, 17. ožujka 2017.

Granični prijelaz Slavonski Brod ponovno je bio dio rute balkanskih dilera koji su uhvaćeni s 22,6 kilograma marihuane.

Na ulazu u Republiku Hrvatsku djelatnici policije i Carine u srijedu, 15. ožujka oko 14 sati i 15 minuta, kontrolirajući automobil crnogorskih registracijskih pločica i 25-godišnjeg vozača iz Crne Gore, uočili su preinake. Daljnjim radom su uočili i pakete umotane PVC folijom, a daljnjim radom je dobivena pozitivna reakcija na marihuanu.

"Temeljem naloga županijskog suda pretragom vozila u unutrašnjosti spremnika za gorivo, odnosno posebnom preinačenom dijelu, pronađen je ukupno 41 paket s ukupno 22,6 kilograma marihuane. Policija protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Isto tako policijski službenici su u četvrtak navečer osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku i slijedi daljnji kazneni postupak u nadležnosti Državnog odvjetništva“, kaže glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Ovo je još jedan rezultat odlične suradnje policije i carine zbog čega je ukupno 150 kilograma marihuane i 10 kilograma heroina zaplijenjeno od studenog do danas.

„Droga je namijenjena tržištu u zemljama Zapadne Europe. Za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama sukladno Zakonu predviđena je kazna zatvora od jedne do dvanaest godina. Iako se za ove  slučajeve ne može reći da su povezani izravno, ali možemo reći da su policijski službenici usredotočeni na određenu kategoriju vozila i vozača“, rekla je Nujić.

Na tržištu drogama ovolika količina marihuane može se procijeniti na oko pola milijuna kuna vrijednosti

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset