Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Soundset radijske postaje u Slavoniji lideri po slušanosti – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

ANKETA SLUŠANOSTI

Soundset radijske postaje u Slavoniji lideri po slušanosti

Ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

Prema istraživanju agencije De facto provedenom u drugom kvartalu 2016. Soundset nacionalna radijska grupa je i dalje u samom vrhu slušanosti.

Soundset grupa obuhvaća 7 radijskih postaja - Soundset Plavi (Zagreb i okolica), Laganini FM (Zagreb i okolica), Soundset Trsat (Primorsko-goranska županija), Soundset Kult (Varaždinska županija i dio Međimurske županije), Soundset Brod (Slavonski Brod i okolica), Soundset Požega (Požeško-slavonska županija), Soundset Giardini (Pula i okolica) i Gradski Radio Osijek (Osijek i okolica).

U Brodsko-posavskoj županiji u kategoriji od 35 do 49 godina Soundset Radio Brod drži prvo mjesto s 55,7%, 

Soundset anketa slušanosti

dok u postotku slušanosti u istoj kategoriji među zaposlenim osobama prednjači sa čak 73,7%.

Soundset anketa slušanosti

SOUNDSET POŽEGA NAJSLUŠANIJA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI

U Požeško-slavonskoj županiji županijski radioSoundset Požega je u istoj kategoriji prvi s 63.0% dok je naša radijska postaja u Osijeku, Gradski Radio Osijek drugi s 32.9% te bilježi tendenciju rasta slušanosti u zadnjih 6 mjeseci.

Anketa slušanosti Soundseta

Prema analizi radijskog tržišta koju je za Agenciju za elektroničke medije obavila agencija Ipsos na uzorku od 1.920 ispitanika, velika većina slušatelja radio sluša u periodu od 6 ujutro do 18 sati, a manje od 10% slušatelja radio sluša u kasnim večernjim satima. Više od polovice građana radio sluša svakodnevno ili gotovo svakodnevno a većina slušatelja radija preferira glazbeni sadržaj nad govornim.

Kada bi trebali podijeliti radijski program na glazbeni i govorni, građani bi u prosjeku 80% radijskog programa ispunili glazbenim sadržajima, a 20% govornim sadržajem. Od govornog sadržaja na radiju, slušatelji u najvećoj mjeri vole slušati informativni program.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset