Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Raspjevani posjet HPD-a Davor Općoj bolnici 'Dr. Josip Benčević' – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

TRADICIONALNI KONCERT

Raspjevani posjet HPD-a Davor Općoj bolnici 'Dr. Josip Benčević'

Subota, 31. prosinca 2016.

Već tradicionalno i ove godine članovi HPD-a Davor pjesmom su razveselili pacijente, osoblje i posjetitelje Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

“Obzirom da je Božić vrijeme ne samo darivanja poklona nego i dijeljenja s drugima veselja i topline blagdana, na svoj način svake godine onima kojima je to možda i najviše potrebno, pjesmom pokušavamo donijeti radost Božića!”, kažu iz HPD-a Davor.“ Kada primite poruku u kojoj vam dežurno osoblje u ime pacijenata i posjetitelja od srca zahvaljuje za tu radost I zaželi vam još puno uspjeha u radu, znate da je vaša mislija ispunjena. Pjesmom smo ispunili bolničke hodnike a osmjesi i oduševljenje prisutnih nama su najveća nagrada.”

Zbor je izveo domaće ali i strane tradicionalne Božićne pjesme pa su prisutni tako mogli čuti izvedbe pjesama Radujte se narodi, Svim na zemlji, Tiha noć, Amen, Ščedrik, O holly night itd.

Članovi zbora su se složili da im je ovo uvijek najdraži nastup u godini jer darivanje u čovjeku budi sreću i ispunjenje te najavljuju da će s posebnom radošću nastaviti ovaj lijepi raspjevani običaj i u godinama koje dolaze.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset