Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Prijavite se na #BeActive utrku za građane u sklopu Europskog tjedna sporta – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

EUROPSKI DOM SLAVONSKI BROD

Prijavite se na #BeActive utrku za građane u sklopu Europskog tjedna sporta

Utorak, 19. rujna 2017.

Europe Direct Informacijski centar Slavonski Brod, koji djeluje pri Europskom domu Slavonski Brod, organizira utrku građana #BeActive u okviru Europskog tjedna sporta* 23. rujna 2017., s početkom u 11 sati.

Pozivali sU učenike i nastavnike slavonskobrodskih škola i ostale pojedince, organizacije civilnog društva, sportske organizacije i udruge, građane na sudjelovanje.

Start i cilj je Sportska dvorana Vijuš, a trči se do Poloja i nazad (5 km). Prijava natjecatelja je besplatna i svi zainteresirani mogu se prijaviti na https://goo.gl/forms/NTpH4trDsBtVKP9q2. Za prvih dvjesto prijavitelja/sudionika utrke pripremili smo besplatne majice.

Za detaljnije obavijesti u vezi utrke građana možete se obratiti na telefon 035 415 190 ili na mail info.edsb@gmail.com ili europedirect@usrcu.eu

Napomena:
Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Uredbom (EZ) br. 45/2001. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Moguće je da će Europska komisija arhivirati podatke. Prijava na događaj i sudjelovanje na njemu podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem te video i audio snimanjem.

Europski tjedan sporta je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe, pri čemu zemlje sudionice organiziraju aktivnosti i događaje na nacionalnoj razini. Europski tjedan sporta počinje 23. rujna kada drugi puta za redom organiziramo manifestaciju sportsko-edukativnog karaktera u našem gradu. Tjedan sporta traje do 30. rujna, a namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Ova kampanja inspirirat će sve građane da budu aktivni tijekom Tjedna sporta, potaknuti ih na sudjelovanje u sportu i tjelesnim aktivnostima te podići svijest o brojnim dobrobitima tjelovježbe.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset