Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Prevrnuo se autobus pun djece između Vranovaca i Trnjana - poginuo vozač automobila – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

PROMETNA NESREĆA

Prevrnuo se autobus pun djece između Vranovaca i Trnjana - poginuo vozač automobila

Četvrtak, 12. listopada 2017.

Kako javlja policija, u četvrtak, 12. listopada oko 10,45 sati na županijskoj cesti 4202 između Vranovaca i Trnjana došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil i autobus koji se prevozio djecu.

"Prema informacijama kojima do sada raspolažemo u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač osobnog automobila, dok od djece nitko nije ozlijeđen. Promet je zatvoren za sav promet te ga policijski službenici preusmjeravaju na obilazne pravce. Očevid je u tijeku", kaže Stjepan Kukura, službenik za odnose s javnošću iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Kako neslužbeno doznajemo djeca su išla na kazališnu predstavu u Slavonski Brod, a do prometne nesreće je navodno došlo kada je na osobnom automobilu pukla guma te je iz tog razloga prešao na suprotni kolnički trak. Kako bi izbjegao frontalni sudar, vozač autobusa je pokušao zaobići automobil, ali je na kraju došlo do sudara uslijed čega je autobus završio u kanalu. To su za sada neslužbene informacije, a policija će javnost izvijestiti detaljno nakon očevida.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset