Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Potpisani ugovori za 25 novih studentskih stipendija – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

U GRADSKOJ UPRAVI

Potpisani ugovori za 25 novih studentskih stipendija

Srijeda, 28. prosinca 2016.

U Gradskoj upravi u srijedu 28. prosinca upriličeno je potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata u akademskoj godini 2016./2017.. 

Gradonačelnik Mirko Duspara istaknuo je zadovoljstvo što Grad na ovaj način može način olakšati financiranje studija i podmirenje troškova studentskog života.

"Ove godine dodjeljujemo 25 stipendija, za one koji studiraju izvan grada one su u visini 1.000,00 kuna, a za one koji studiraju u gradu su 500,00 kuna. Sve što nije do sada isplaćeno bit će riješeno od početka sljedećeg semestra. Ove godine smo dodijelili 25 stipendija, tako da sve skupa imamo 89 stipendista u gradu. Inače par godina dodijeljujemo stipendije vrhunskim sportašima, no nažalost ove godine takvih nije bilo, pa smo stipendiju dodijelili jednom brucošu", rekao je gradonačelnik Mirko Duspara.

Iz gradskog proračuna za ovu se namjenu godišnje izdvaja oko milijun kuna.

"Čestitam studentima na dobrom odabiru fakulteta, a onima koji više godina studiraju čestitam na dosadašnjem uspjehu jer da niste dobri studenti ne bi bili sada ovdje. Završite što prije fakultet i vratite nam se u Sl. Brodu", poručio je studentima gradonačelnik.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset