Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Potpisan ugovor za izgradnju 9,6 milijuna kuna vrijednog kajak-kanu prostora – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

BRODSKI KLUBOVI DOŠLI NA SVOJE

Potpisan ugovor za izgradnju 9,6 milijuna kuna vrijednog kajak-kanu prostora

Četvrtak, 22. prosinca 2016.

Gradonačelnik Mirko Duspara i Hrvoje Šprajc, predstavnik Zajednice ponuditelja Šprajc THD-a d.o.o Slavonski Brod, Promet građenja d.o.o Požega i tvrtke Deltron d.o.o Split u četvrtak 22. prosinca su potpisali ugovor o izgradnji novih prostora za brodske kajak-kanu klubove. 

Riječ je o 9,6 milijuna kuna vrijednom projektu koji će brodskim kajakašima i kajakašicama omogućiti novi, moderan prostor kakav i zaslužuju.

"Radi se o oko 700 kvadrata prostora. U prizemlju će biti dvoetažna teretana površine 120 kvadratnih metara. Bit će to prostor s dovoljno svjetla i zraka za vježbanje. Tu su i dvije kancelarije za dva kluba, sanitarije i tuševi za sportaše, te dvije garaže za klupske čamce", rekao je gradonačelnik Mirko Duspara.

Ovaj projekt zapravo predstavlja prvu fazu izgradnje stadiona, obzirom da je predviđena i izgradnja tribine za 92 gledatelja na istočnoj strani zgrade koja će imati pogled na pomoćno nogometno igralište.

"Obzirom da smo nakon dugog niza godina dva objekta ugovorili s Gradom izuzetno smo zadovoljni, a nadamo se da će biti i dalje takvih projekata, jer sukladno novom Zakonu o javnoj nabavi nećete biti obvezni prihvatiti najjeftinije ponude, nego one najbolje, a mi smo trenutno najbolji u Slavonskom Brodu", kaže Tomislav Šprajc iz tvrtke Šprajc THD.

Izgradnja novih prostora za brodske kajak-kanu klubove samo je nastavak ulaganja Grada Slavonskog Broda u stvaranje što boljih uvjeta za sportašice i sportaše. Potvrđuje to i iznos od 118,4 milijuna kuna koliko je u posljednjih jedanaest godina uloženo u projekte s područja sporta. Ovoga puta ulaže se u najtrofejnije sportaše na području Slavonskog Broda.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset