Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Potpisan novi ugovor o modernizaciji javne rasvjete u Slavonskom Brodu – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

VRIJEDNOST OKO 3 MILIJUNA KUNA

Potpisan novi ugovor o modernizaciji javne rasvjete u Slavonskom Brodu

Četvrtak, 13. travnja 2017.

Gradonačelnik Mirko Duspara i predstavnici tvrtke Elektro-instalater-monter potpisali su ugovor o izgradnji i modernizaciji javne rasvjete na području Slavonskog Broda. 

Gradonačelnik je istaknuo kako je ugovor vrijedan i važan za sve građane.

"Ove godine planiramo izmjenu rasvjete u 34 ulice, što je 20.150 metara nove energetski učinkovite rasvjete. Na natječaj se javilo par tvrtki, a najpovoljnija je bila Elektro-instalater-monter. Vrijednost radova je 2.991.000 kuna s PDV-om. Mijenjamo rasvjetu čak u kompletnim naseljima", kaže Duspara i dodaje da će rasvjeta biti postavljena u sljedećim ulicama i naseljima:

J. J. Strossmayera, Sv. Lovre, J. Stadlera, Horvatova, I. Gundulića, Naselje Slavonija 2, Trg sv. Trojstva, Trg žrtava rata, most na Hebrangu, S. D. Klickera, Mostarska, Hlišićeva, A. Bačića, Majke Terezije, V. Novaka, Sv. Antuna, I. Cankara, A. Popovića, V. Vidrića, I. Lucića, N. Maješkovića, T. Bakača, Naselje Mikrorajon, L. Mandića, Naselje Jelas, P. Šubića, F. Kuhača, N. Tavelića, Zagorska, Žumberačka, Velebitska, Bilogorska, Trg sv. Antuna i Vinogradska.

Vlasnik tvrtke izvođača radova Ivan Safundžić kaže kako je jedini problem što moderna javna rasvjeta nije hrvatske proizvodnje.

"Prošle godine smo imali velikih problema jer postoji jedini dobavljač svjetiljki u Hrvatskoj, a svjetiljke se proizvode diljem Europe. Onda se na kraju utvrđuje, kada nedostaje u lancu svjetiljka, da takvog tipa svjetiljki više nema. Ne da se pribojavam ove godine, ali radi se o samom rasvjetnom tijelu svjetiljke i pitanje je kakva će biti isporuka. Mogući su zastoji na tom području. Naša firma godinama radi, poštuje svoje klijente, a tako se pokazalo i u slučaju Grada, te se nadamo da ćemo tako i nastaviti", rekao je Safundžić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset