Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Počinje uređenje izloga bivše robne kuće Vesna – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

KRAJ STRAŠNIM PRIZORIMA IZ IZLOGA

Počinje uređenje izloga bivše robne kuće Vesna

Utorak, 18. travnja 2017.

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda danas započinje s aktivnostima na realizaciji projekta „uređivanje izloga bivše robne kuće Vesna“.   

Aktivnosti će se odnositi na stavljanje u izloge folija s motivima grada Slavonskog Broda nekad uz korištenje starih razglednica iz arhiva Muzeja Brodskog Posavlja i fotografija snimljenih i obrađenih od strane brodskog fotograa Danijela Solde. Za čišćenje izloga Turistička zajednica je izabrala tvrtku „Topić čišćenje“, a za izradu i oblaganje izloga folijama tvrtku „Spektar“.

Tako će se barem maskirati ono što su prolaznici mogli vidjeti u izlozima, poput uginulih životinja, štakora i slično. A što dalje, to samo znaju vlasnici Vesne. Krenulo se s nekakvom obnovom fasada, ali radnici su ubrzo stali. Razlog nije poznat.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset