Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Pevec otvorio svoj 21. trgovački centar u Hrvatskoj - prvi hrvatski lanac trgovina ponovno u Sl. Brodu – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

PEVEC TE ZOVE!

Pevec otvorio svoj 21. trgovački centar u Hrvatskoj - prvi hrvatski lanac trgovina ponovno u Sl. Brodu

Četvrtak, 07. rujna 2017.

21. trgovački centar Pevec otvorio je svoja vrata u Slavonskom Brodu, nedaleko od mjesta gdje je nekada postojao, odnosno na adresi Gospodarska ulica 10. 

„Slavonski Brod je zaslužio ovakav centar, a kupci su zaslužili mjesto povoljne kupnje“; rekao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

"Definitivno mi jesmo mjesto povoljne kupnje i trebamo se pozicionirati u svkaom gradu iznad 15 tisuća stanovnika. Rekao bih da kasnimo s pozicioniranjem u ovom gradu, ali dat ćemo sve od sebe da naši potrošači budu zadovoljni. Vjerujem da će biti sretni, kupovati na 24 rate bez kamata i troškova te da će zaključiti kako je Pevec mjesto najpovoljnije kupnje u Slavonskom Brodu", rekao je Lovrinčević. 

Brodski centar je u najmu i to od Mercatora, te su odlučili kako će u Hrvatskoj imati 50% trgovačkih objekata u vlasništvu i 50% u najmu. Otvorenje centra u Slavonskom Brodu znači i zapošljavanje građana.

"Ovdje smo zaposlili više od 50 ljudi, a vidjet ćemo ovisno o potrebama u veleprodaji i dostavi treba li još ljudi, no vjerujem kako će biti zaposleno još 10-ak njih. Pozivamo i susjede iz Bosne i Hercegovine koji mogu dobiti povrat poreza na sljedećoj kupnji, te se nadam da i oni ovdje mogu pronaći svoje mjesto i zajedno s građanima Slavonskog Broda uživati u kupnji", ističe.

Osim brojnih građana koji su zauzeli veliki parking ispred trgovačkog centra, na otvorenju su bili i visoki uzvanici, pa tako i predstavnici Grada i Županije, na čelu s gradonačelnikom i županom. Zamjenik župana Damir Mirković isstiče kako je ovo dobra vijest prije svega za ljude koji su našli posao.

"Svako novo radno mjestu u Sl. Brodu ili bilo kojoj jedinici lokalne samouprave je dobrodošlo i hvalevrijedn, te mi to svakako podržavamo. Pevec je dobro poznata tvrtka i bila je vrlo draga trgovina Brođanima i građanima županije, a i osobno sam bio redovit kupac. Mislim da će u takvom tonu nastaviti i drago mi je što nam se vratila", rekao je Mirković. 

Na policama prvog hrvatskog trgovačkog lanca, a zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima, više je desetaka tisuća raznih artikala na svakodnevnoj ponudi stanovnicima Brodsko-posavske županije. Na dan otvorenja prodajnoga centra u Slavonskome Brodu kupce su dočekala mnogobrojna iznenađenja, posebne akcijske cijene na više od 800 proizvoda i prigodne nagrade. Naime, Pevec je svakome za ostvarenu kupovinu darivao prigodan poklon. Za tjedan dana, 14. rujna Pevec otvara još jedan prodajni centar i to u Sisku te time najavljuju daljnje proširenje prodajne mreže kako bi bili bliži svakom stanovniku Hrvatske.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset