Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

26.09.2017.

Slavonski Brod

HND ORGANIZIRA NOVU PROMOCIJU

"Tito u Vatikanu" u Gradskoj knjižnici

"Tito u Vatikanu" u Gradskoj knjižnici

U organizaciji HND-a Brodsko-posavske županije večeras će biti predstavljena knjiga autora Silvija Tomaševića naziva „Tito u Vatikanu“. Aktualnost predstavljanju knjige daje skori odlazak premijera Zorana Milanovića u Vatikan, kaže predsjednik brodsko-posavskog ogranka HND-a Marijan Vrkljan. Promocija je upriličena u Gradskoj knjižnici Slavonskog Broda s početkom u 18 sati, a o knjizi će uz autora Silvija Tomaševića , govoriti i povjesničar Petar Bašić.

ĐURO ĐAKOVIĆ NASTAVLJA SURADNJU S KONGSBERGOM

Oružna stanica "Protector" proizvodit će se u Đurinim pogonima

Oružna stanica "Protector" proizvodit će se u Đurinim pogonima

Slavonskobrodski "Đuro Đaković"  potpisao je sporazumom o partnerstvu  s norveškim globalnim divom Kongsbergom. Sporazum se odnosi na razvoj i komercijalizaciju nove visokosofisticirane oružne stanice. Riječ je o daljinski upravljanoj 30 milimetarskog oružnoj stanici Protector, kao novom proizvodu najviše tehnološke razine na svjetskom tržištu.

U DVA NAVRATA DIVLJAO GRADOM

Policijska „potjera“ središtem Slavonskog Broda

Policijska „potjera“ središtem Slavonskog Broda

Djelatnici prometne policije sinoć su ulicama Slavonskog Broda jurili za nesavjesnim vozačem mercedesa pulskih registracijskih oznaka. Vozač se niti nakon nekoliko njihovih pokušaja nije htio zaustaviti, pa su policajci organizirali pravu malu "potjeru". Vozač je zaustavljen na Korzu, nakon što je oštetio tri automobila, među kojima i jedan policijski. Osim niza prekršaja koje je počinio, vozio je bez položenog vozačkog ispita i s 1,01 promila alkohola u krvi.

Članci 46214632 od 4637

Prethodna
1
2
...
382
383
384
385
386
387
Sljedeća
Soundset