Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Održana prva večer 14. Mega bikers susreta na Poloju – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

S.A.R.S ODUŠEVIO BROĐANE

Održana prva večer 14. Mega bikers susreta na Poloju

Subota, 13. svibnja 2017.

Počeo je 14. Mega bikers susret na Poloju u Slavonskom Brodu, a ove godine obilježio ga je prvi brodski open air nastup beogradskog benda S.A.R.S., trenutno jednog od najpopularnijih sastava u cijeloj regiji.

Glazbenu večer otvorili su brodski bendovi Bravo Band i Dali Band, zatim stalni gosti brodskih susreta bikera, Novogradiščani Rockeri, a potom je uslijedilo nestrpljivo čekanje da članovi beogradskog S.A.R.S.-a izađu na pozornicu. Od tog trenutka pa sve do kraja koncerta publika je bila zaražena njihovim pjesmama. Svi oni najveći hitovi, ali i pjesme s aktualnog studijskog albuma, mogli su se čuti na koncertu u Slavonskom Brodu . Trenutak je to koji su Brođani s oduševljenjem čekali.

Nekoliko tisuća gledatelja uživalo je u energičnom nastupu S.A.R.S.-a, koncertu kojeg će zauvijek pamtiti, ali i s nestrpljenjem očekivati novi susret. Svakako treba spomenuti kako je poslije S.A.R.S.-a nastupio The Trio iz Karlovca.

"Bili smo u krugu Slavonskog Broda prije, dva puta ako se ne varam, nedavno smo bili i u Požegi. Nedostajao nam je open air. Poslije 6 mjeseci smo ponovno na otvorenom, drago nam je zbog toga, ali i lakše svima nama na bini. Ponekada u zatvorenim klubovima može biti veća buka i sparina, te bude nekada neprijatno, ali open air je uvijek prijatan kao i večeras u Slavonskom Brodu", rekao je pjevač S.A.R.S.-a Žarko Kovačević - Žare.

14. Mega bikers susret u Slavonskom Brodu se nastavlja večeras novim glazbenim poslasticama. Večer otvaraju Rockeri iz Nove Gradiške, ponovno, nakon njih nastupa Prorock, potom opet miljenici publike The Trio, a zatim i zvijezde večeri Zabranjeno pušenje. Nakon njih publiku čeka nastup i lokalnog benda Plagijat. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset