Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Održana 1. smotra studijskih programa Brodsko-posavske županije – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

U KKD-u IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ

Održana 1. smotra studijskih programa Brodsko-posavske županije

Subota, 11. ožujka 2017.

Visokoobrazovne institucije, koje izvode studijske programe na području naše županije, zajedničkom su suradnjom organizirale 1. Smotru studijskih programa, koja je održana u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ u Slavonskom Brodu. 

Na samom početku ovog događanja, gradonačelnik Mirko Duspara je u ime Gradske uprave Grada Slavonskog Broda pozdravio sve prisutne te je naglasio kako su obrazovanje mladih i razvoj ponude studijskih programa na području naše županije iznimno važni faktori u koje i dalje treba kontinuirano ulagati.

Nakon uvodnog obraćanja, predstavnici Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, Medicinskog fakulteta u Osijeku te Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku su, okupljenim učenicima, studentima i ostalim gostima, predstavili studijske programe svojih visokoobrazovnih institucija, a svi zainteresirani  su imali priliku posjetiti informativne štandove ovih fakulteta. U sklopu programa, održana su i predavanja na teme „Financijska pismenost na nastavak obrazovanja“, „Zapošljivost visokoobrazovnih na području Brodsko-posavske županije“ te „Erasmus mobilnost“.

Uz okupljene učenike i studente i gradonačelnika Mirka Dusparu, 1. Smotri studijskih programa Brodsko-posavske županije prisustvovao je i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, prorektor za financije i poslovne odnose Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Tomislav Mrčela, privremeni rektor Sveučilišta u Slavonskom Brodu g. Roberto Lujić te drugi predstavnici visokoobrazovnih institucija na području naše županije.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset