Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Od srijede, 21. prosinca Šetalište braće Radić će biti pušteno u promet – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

GOTOVI RADOVI

Od srijede, 21. prosinca Šetalište braće Radić će biti pušteno u promet

Utorak, 20. prosinca 2016.

Šetalište braće Radić posljednja je od ukupno šest lokacija na kojima su tijekom ove godine izvedeni radovi na sanaciji štete uzrokovane visokim vodostajem rijeke Save u svibnju 2014. godine. 

U utorak, 20. prosinca su započeli završni radovi na asfaltiranju ceste, a od srijede 21. prosinca 2016. Šetalište braće Radić će nakon više od mjesec dana biti ponovno pušteno u promet.  U sklopu obavljenih radova u ovoj gradskoj ulici je  uređena i pješačka staza te je asfaltirana nova biciklistička staza.

Podsjetimo, ranije tijekom godine radovi na sanaciji cesta oštećenih visokim vodostajem Save obavljeni su u Ulici Stanka Vraza na dijelu od Milanovićeve ulice do Sportske dvorane „Vijuš“, u Splavarskoj ulici, u Ulici Stjepana Radića na dijelu od Ulice Augustina Jarića do precrpne stanice, u Ulici Ive Vojnovića na dijelu od Ulice Sv. Franje do raskrižja s Ulicom Hanibala Lucića te na savskom nasipu na dijelu od ušća Mrsunje do visećeg mosta.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset