Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Novogodišnje druženje gradonačelnika i brodskih novinara – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

2016. GODINA OCIJENJENA DOBROM

Novogodišnje druženje gradonačelnika i brodskih novinara

Četvrtak, 29. prosinca 2016.

Gradonačelnik Mirko Duspara upriličio je u četvrtak, 29. prosinca tradicionalno druženje s novinarima za kraj godine.

U opuštenom raspoloženju razgovaralo se odnosima medija i lokalnih vlasti, ali i o tome što je bilo dobro, a što bi trebalo poboljšati u budućnosti s jedne i druge strane. Gradonačelnik se zahvalio na dobroj suradnji u 2016. godini, odnosno godini kada se dosta toga radilo na području grada, a što su mediji sve popratili.

"Ono što je nama kao Gradskoj upravi i vama kao medijima cilj jest da naši krajnji korisnici, građani Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, ali i šire, saznaju što se događa i da budu objektivno informirani. Sve to naravno kako bi znali kako se troši novac naših građana i bili upućeni u sve aktivnosti. Zahvaljujem na tome, očekujem i dalje dobru suradnju jer će i iduća godina biti s dosta radova. Mislim da nije bilo problema s jedne i druge strane te u to ime možemo nazdraviti nadajući se da ćemo u 2017. imati još bolju suradnju", rekao je gradonačelnik, podigao čašu i zaželio svim novinarima uspješnu sljedeću godinu.

U ime predstavnika medija na dobroj suradnji je zahvalio predsjednik Hrvatskog novinarskog društva ogranka Brodsko-posavske županije Ivica Galović.

"Ovom prilikom vas pozivam na otorenje naše izložbe u petak u 19 sati. Dvanaesta je ovo izložba po redu,  izložit ćemo negdje oko 7 radova 11 autora i bit će nam drago da se vidimo kao i prošlih godina na istom mjestu u likovnom salonu Vladimir Becić", rekao je Galović.

Druženje je na kraju ovjekovječeno zajedničkom fotografijom, a gradonačelnik je pripremio i prigodne darove te jedan poseban dar za kolegicu novinarku Glasa Slavonije Mariju Radošević koja od 1. siječnja ide u zasluženo mirovinu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset