Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Novo smrtno stradavanje na cestama – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

SLETIO U KANAL I POGINUO

Novo smrtno stradavanje na cestama

Utorak, 04. srpnja 2017.

Kako javlja policija u utorak, 4. srpnja oko 4 sata u Brodskom Stupniku ispred kbr. 153, došlo je do slijetanja osobnog automobila u kanal. 

Tom prilikom je vozač smrtno stradao, a putnica prevezena kolima Hitne pomoći u Opću bolnicu „dr. J. Benčević“ u Sl. Brodu. Očevid je u tijeku i bit će poznato više informacija tijekom dana. Ovo je već drugo smrtno stradavanje uslijed prometne nesreće na našem području u samo nekoliko dana. 

NADOPUNA:

Priopćenje policije:

"Noćas, 4. srpnja, oko 3.55 sati, u Brodskom Stupniku, u Radićevoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je druga osoba teško ozlijeđena. U zajedničkoj suradnji Županijskog državnog odvjetništva i policijskih službenika Postaje prometne policije Slavonski Brod, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo, jer je 22-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine u zanošenju, vozilom udario u stup javne rasvjete, sletjevši u kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 22-godišnji vozač, dok je 19-godišnja suvozačica teško ozlijeđena, a nakon ukazane liječničke pomoći zadržana je na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. O prometnoj nesreći slijedi obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset