Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Motorizirani djeda Mrazovi dijelili poklone najmlađim Brođanima – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

USUSRET BOŽIĆU

Motorizirani djeda Mrazovi dijelili poklone najmlađim Brođanima

Nedjelja, 20. prosinca 2015.

Nezaboravan doživljaj pripremili su brodski motoristi i veselo društvo iz 'Kuće piva' i doma za starije 'Big mamma' stotinama malih Brođana. 

Okupili su se proteklog petka u Podvinju, u prostoru 'Big mamme', odakle je vesela i šarena povorka krenula prvo prema 'Zlatnom cekinu'. Tamo su ih dočekali razdragani mališani s odgajateljicama, a Djed i Baka Mraz su u, za ovu prigodu posebno izrađenim božićnim saonicama, pripremili dvije tisuće poklon paketa. Uz male Mrazove, koji su svakom djetetu koje se pojavilo na njihovom putu dijelili poklone, bilo je i pedesetak motorista iz MK Brod i MK Nightmares, a posebno raspoložen bio je Djed Mraz, koji je neumorno dozivao mališane da dođu po svoje poklone.

Nakon 'Zlatnog cekina', Moto Mrazovi su posjetili dječje vrtiće 'Tintilinić', 'Lira', te OŠ Milan Amruš', udrugu 'Regoč', nakon čega su u svečanom defileu došli na Korzo, gdje su nastavili s podjelom poklona. Na kraju su svi završili u 'Kući piva' na zasluženoj okrjepi, gdje će za vrijeme blagdana ostati parkirana i kočija Djeda Mraza.

Izvor: 035portal.hr

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset