Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Mihael Ećimović putnik na Svjetsko prvenstvo – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

KARATE

Mihael Ećimović putnik na Svjetsko prvenstvo

Srijeda, 04. listopada 2017.

U Sportskoj dvorani Centar Zamet u Rijeci u subotu i  nedjelju 30.09. i 1.10.2017. održan je Karate Croatia Open, karate natjecanje u organizaciji Karate Saveza Hrvatske i Karate kluba Tad. 

Na Croatia Openu nastupilo je 230 ekipa iz 28 zemalja sa 1729 natjecatelja. Uz Europske ekipe i reprezentacije nastupile su i ekipe iz Brazila, Kanade, Izraela, Maroka, Nepala, Saudijske Arabije, Venezuele, Tunisa itd..

Brodski borci nastupili su u sastavu Ana Lujić, Borna Kujundžić, Ivano Karić, Luka Birač,  te Mihael Ećimović, Matea Ećimović, Ana Imrović i Damjan Golubičić  u katama.

Za  Brođane treća mjesta osvojili su  Ana Lujić i Borna Kujundžić koji su se odlično snašli u jakoj konkurenciji. U kategoriji Kata Mihael je u prvom kolu pobijedio predstavnika Italije u drugom reprezentativca Slovenije  Hartla. U trećem kolu gubi od Slovaka koji je na kraju osvojio treće mjesto izgubivši u polu finalu od pobjednika kategorije Talijana Mirka Bareca, osvajača europskih odličja u katama. Matea i Ana su unatoč dobrom nastupu ostale bez plasmana a time i bez odlaska na Tenerife. Nakon kvalifikacijskog ciklusa Mihael Ećimović je izborio nastup za Reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u kategoriji juniori kate. Prvenstvo se održava u Santa  Cruz, Tenerife - Spain u periodu od 25-29.10.2017 godine. Već ovaj vikend Mihaela očekuje nastup za Reprezentaciju Hrvatske na međunarodnom karate turniru u Beogradu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset